Ik ben momenteel niet beschikbaar en de producten uit mijn winkel zullen de komende periode niet beschikbaar zijn. Bedankt voor je geduld en excuses voor het ongemak.

aura kwarts – tanzine

12.00

Aura kwarts is natuurlijk bergkristal (punten – clusters – stenen) dat bij extreme hitte – soms méér dn 800° C – door middel van vaporiseren een edelmetaal-infusie ondergaat. Het edelmetaal, zoals goud, platinum, zilver,… hecht zich op die manier aan het oppervlak en geeft het een beschermende, schitterend gekleurde en permanente laag.

Hoewel ze ‘artificieel’ behandeld zijn, dragen aura kwartsen een intense energie en vibratie, en naargelang van hun toevoeging, hun ‘eigen’ specifieke eigenschappen.

Artikelnummer: TANZAU214 Categorieën: , , Tags: , ,

Jouw privacy is belangrijk

Cookies en soortgelijke technologieën worden op deze sites gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, productfuncties aan te bieden en te verbeteren en om het verkeer op deze site te analyseren door OnCrystalWings.
Meer details vindt u hieronder. Door gebruik te blijven maken van deze site en diensten, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies en soortgelijke technologieën.