Een vleugje maar… over aura- en roomsprays

Wat is eigenlijk een energetische auraspray?

Wanneer, hoe en waarom zou je er gebruik van maken? Is het een soort parfum, een luchtverfrisser? …
Een auraspray is één van de vele middelen waarmee je een auraveld kan ’voeden’. Misschien wordt het duidelijker met iets meer info over wat een auraveld is en hoe een auraspray op je conditie, kracht, gemoedstoestand en fysieke welzijn kan inwerken…
Laatst merkte iemand terloops op: ’Wat heb je veel blauw en aquamarijn rond je vandaag…’
Het is niet aan iedereen gegeven zo’n compliment te maken, maar ik kan je wel vertellen dat het alleszins nog fijner klinkt dan ’wat zie je d’er goed uit!’…

De meesten mensen ’voelen’ een aura eerder dan dat ze het kleurrijke en bewegende energieveld rond je ’zien’.

Een trillend energetisch veld

Wellicht heb je het zelf al ervaren. Dat je een stapje achteruit zet, als iemand te dicht in je nabijheid komt. Dat je in een overvolle lift wel tegen de wand kan aankruipen, en gewoonlijk toch geen last hebt van claustrofobie. Dat je iemands energie oppikt als je een kamer binnenkomt, of dat je ineens overvallen wordt door een bedrukt gevoel bij het betreden van een gebouw…

Het heeft allemaal te maken met je aura.
Over het onderwerp bestaan pakken lectuur, het ene boek of artikel al wat lichter verteerbaar dan het andere.
Bij dit artikel – en ik houd het beknopt – baseerde ik me vooral op de werken van Cyndi Dale en Susan Shumsky.

Cyndi Dale omschrijft de aura heel simpel: ’Het is de ’jij’ om je heen’, en ik kan me hier volledig in vinden.

Veelal wordt een aura als een trillend energetisch veld omschreven; een levend en wisselend rooster dat je fysieke lichaam doordringt en zich tegelijk in een ellips- of eivorm rond je fysieke lichaam bevindt of heel soepel je lichaamsvormen volgt.
Dat energieveld bestaat uit een aantal (subtiele) lagen die op hun beurt verbonden zijn met de chakra’s, de energiecentra in ons lichaam. Een aura is nooit helemaal in rust en de kleuren variëren van helder en stralend naar donker tot dof, helemaal afhankelijk van onze gemoedstoestand, emoties en gezondheid. Voor wie de aura kan zien, een boeiend schouwspel dus van kleuren en vibraties.

Een wandelende magneet

Vaak gaan we voorbij aan het ’onzichtbare’. We hechten het allergrootste belang aan persoonlijke hygiëne, zijn gelukkig als ons huis er weer eens kraaknet bijligt. Helaas schenken we te weinig aandacht aan onze energetische huishouding.

De aura of het energieveld dat ons doordringt en omhult, is een regelrechte magneet voor energieën van anderen; op onze beurt staan we gewillig ook eigen energie af aan anderen. Het zet ons wel eens aan het denken hoeveel ongewenste of ’negatieve’ energie we in de loop van een dag opnemen door het contact met anderen (boosheid, angst, verdriet, ergernis,agressie….).
Een opstapeling van die ongewenste energie kan op termijn blokkades in je fijne energiestroom van je aura en chakra’s veroorzaken, en specifieke neveneffecten meebrengen, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, verwarring, ziekte.

Vanzelfsprekend is een auraspray niet dé zaligmakende ’Mr. Proper’ voor je energiesysteem en je energetische omgeving.
Wél is het een krachtig hulpmiddel om je aura te reinigen en te voeden, naast alle andere bronnen die de pranische levenskracht aansterken, zoals: zonlicht, water, lucht, voedsel, fijne gedachten, positieve uitspraken, klanken, meditatie …

De aura- en roomsprays die je op de site van On Crystal Wings vindt, zijn eigenhandig en met liefde samengesteld door Samantha Logan, onder het logo ’Fulfilled Wishes’.
Iedere spray is uniek van samenstelling voor de gewenste energie, met zorgvuldig uitgekozen essences, essentiële oliën, kruidenextracten en edelsteen-elixirs.

Hoe kan je de aura- en roomsprays gebruiken?

Het volstaat om één keer per dag (meer mag natuurlijk) een paar pufjes in je aura te verstuiven – zo’n 30 cm boven het hoofd. Opletten: richt het dopje niet naar de ogen of op kledingstukken; de sprays bevatten olie!

Wil je een bepaalde energie in je kamer (bv. hotelkamer) zuiveren, kan je in de vier hoeken verstuiven.
Ikzelf geef mijn planten wekelijks een energetische clearing met één van de sprays. Voor kinderen en huisdieren zou ik afraden rechtstreeks in de aura te verstuiven, maar eventueel in de kamer waar ze verblijven.

Tenslotte nog een mooie feedback van een bezoeker:

Ik gebruik nu al zeker 3 weken (met petieterige drukjes natuurlijk ) de spray die je meegaf bij onze laatste ontmoeting in Oostende: Michael and Faith. Wauw meiske (sic): wat werkt dat krachtig, vooral – ja, hoe moet ik het zeggen?- voor het herwinnen of instellen van harmonie, om niet zo vlug meer te panikeren, én voor het leegmaken én tegelijkertijd plaats te maken voor zoveel mooiere dingen in mijn geest en ziel. Bedankt om me dit mee te geven, te delen.

De aura-spray werkt écht hér-scheppend. Ben dus aan een renaissance bezig.(’t is écht ). Voel me soms zó bevrijd van allerlei onnozelheden.
The spray encourages free spirit and sometimes an immense feeling of seeing far beyond any human or material bondings and boundaries. It’s a great present you gave me. Go on sharing such experiences !

Monique De Schamphelaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw privacy is belangrijk

Cookies en soortgelijke technologieën worden op deze sites gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, productfuncties aan te bieden en te verbeteren en om het verkeer op deze site te analyseren door OnCrystalWings.
Meer details vindt u hieronder. Door gebruik te blijven maken van deze site en diensten, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies en soortgelijke technologieën.