Ik ben momenteel niet beschikbaar en de producten uit mijn winkel zullen de komende periode niet beschikbaar zijn. Bedankt voor je geduld en excuses voor het ongemak.

anandaliet

8.00

Locatie en naam:

Anandaliet is een geregistreerde naam voor een variëteit van natuurlijk bergkristal, ook gekend onder de naam Aurorakwarts of Regenboogkwarts. (Omdat het aan de buitenkant natuurlijke regenbogen laat zien). De veelkleurigheid wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van Rhodium; anderen beweren dat Titanium ervoor zorgt.
Het kristal kreeg de naam naar aanleiding van zijn metafysische eigenschappen. In het Sanskriet betekent ‘Ananda’ goddelijke zegening.

Het kristal wordt gevonden in de Himalaya regio van India

Chakra: alle chakra’s, in het bijzonder hogere hart chakra

Jouw privacy is belangrijk

Cookies en soortgelijke technologieën worden op deze sites gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, productfuncties aan te bieden en te verbeteren en om het verkeer op deze site te analyseren door OnCrystalWings.
Meer details vindt u hieronder. Door gebruik te blijven maken van deze site en diensten, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies en soortgelijke technologieën.