Ik ben momenteel niet beschikbaar en de producten uit mijn winkel zullen de komende periode niet beschikbaar zijn. Bedankt voor je geduld en excuses voor het ongemak.

scapoliet

Original price was: €17.00.Current price is: €15.30.

Locatie en naam:

Scapoliet behoort tot een veldspaatgroep die gevormd wordt door marialiet en meioniet. De naam is afgeleid van het Griekse ‘scapos’, wat ‘staf’ betekent, en ‘lithos’, steen dus. De steen krijgt soms ook de naam van Werneriet, naar de mineraloog Abraham Werner die het voor het eerst vond in Birma.

Scapoliet komt in veel kleurvarianten voor: wit, grijs, lichtgroen (=Marialiet), blauw en geel. De blauwe scapoliet wordt bij Mont St Hilaire (Canada) gevonden. De siersteenkwaliteit in Sri Lanka en Myanmar.

Chakra: keel en 3e oog

Artikelnummer: th_12358_WWSCAP111 Categorieën: , Tags: , ,

Jouw privacy is belangrijk

Cookies en soortgelijke technologieën worden op deze sites gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, productfuncties aan te bieden en te verbeteren en om het verkeer op deze site te analyseren door OnCrystalWings.
Meer details vindt u hieronder. Door gebruik te blijven maken van deze site en diensten, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies en soortgelijke technologieën.