Ik ben momenteel niet beschikbaar en de producten uit mijn winkel zullen de komende periode niet beschikbaar zijn. Bedankt voor je geduld en excuses voor het ongemak.

rutielkwarts

66.00

Locatie en naam:

Rutielkwarts wordt gevormd door naaldvormige inclusies in een kwarts (meestal bergkristal). Rutiel bestaat voornamelijk uit titanium. Hij ontleent zijn naam aan het Latijnse ‘rutilus’ wat ‘rood’ betekent; de inclusies kunnen ook een grijze, gouden, zilveren of groene kleur hebben.
Rutielkwarts wordt op vele locaties ter wereld gevonden, maar de grootste leveranciers zijn Madagascar en Brazilië. Andere namen voor rutielkwarts zijn ‘Venushaar’ of ‘Cupido’s pijltjes’

Chakra: alle, maar voornamelijk zonnevlecht

Artikelnummer: RUQUA 111-1 Categorieën: , Tag:

Jouw privacy is belangrijk

Cookies en soortgelijke technologieën worden op deze sites gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, productfuncties aan te bieden en te verbeteren en om het verkeer op deze site te analyseren door OnCrystalWings.
Meer details vindt u hieronder. Door gebruik te blijven maken van deze site en diensten, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies en soortgelijke technologieën.