Ik ben momenteel niet beschikbaar en de producten uit mijn winkel zullen de komende periode niet beschikbaar zijn. Bedankt voor je geduld en excuses voor het ongemak.

labradoriet

66.00

Locatie en naam:
Labradoriet werd voor het eerst in 1770 gevonden op het schiereiland Labrador, bij Canada; vandaar zijn naam. Hij dook ook op in Madagascar, Mexico en de US.

Spectroliet of ‘Stone of Light’ is eerder een zeldzame variant van Labradoriet, en werd tijdens WO II ontdekt in het zuidoosten van Finland; de steen is nauw verwant met Nuümmiet. Hij kreeg zijn naam vanwege het volle spectrum van kleuren (die van het Noorderlicht) die hij toont.

Galaxyiet is een steen met kleine labradoriet-insluitsels. Wordt ook wel micro-labradoriet genoemd. De steen werd voor het eerst in Québec (Canada) gevonden.

Chakra’s: zonnevlecht – hart – keel – 3e oog

Artikelnummer: P-LAB 611 Categorieën: , Tag:

Jouw privacy is belangrijk

Cookies en soortgelijke technologieën worden op deze sites gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, productfuncties aan te bieden en te verbeteren en om het verkeer op deze site te analyseren door OnCrystalWings.
Meer details vindt u hieronder. Door gebruik te blijven maken van deze site en diensten, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies en soortgelijke technologieën.