Ik ben momenteel niet beschikbaar en de producten uit mijn winkel zullen de komende periode niet beschikbaar zijn. Bedankt voor je geduld en excuses voor het ongemak.

chrysocolla

40.00

Locatie en naam:

De naam van de steen is een samenstelling van het Griekse ‘chrysos’, wat ‘goud’ betekent en ‘colla’ = ‘lijm’, omdat hij sterk leek op het product waarmee men vroeger goud soldeerde.

Chrysocolla wordt voornamelijk in de Oeral (Rusland) gevonden, maar duikt ook op in de VS, Mexico, Chili, Peru en Canada

Uit legenden leren we dat hij in het Oude Egypte ‘Steen van de Wijzen’ werd genoemd. De steen zou nogal ruwe of zelfs gewelddadige personen gevoeliger en toleranter maken. Cleopatra zou altijd een chrysocolla bij zich gedragen hebben.

Chakra’s:  keel – hart – 3e oog

Artikelnummer: P-CHRYSOC 611 Categorieën: , Tag:

Jouw privacy is belangrijk

Cookies en soortgelijke technologieën worden op deze sites gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, productfuncties aan te bieden en te verbeteren en om het verkeer op deze site te analyseren door OnCrystalWings.
Meer details vindt u hieronder. Door gebruik te blijven maken van deze site en diensten, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies en soortgelijke technologieën.