Nieuwsbrief
Interesse in een geschenkenbon?

Reading & Healing

Elkaar ontmoeten

Greetje de Goede begint haar boek ‘Aurareading ‘ met de woorden: “Aurareading is elkaar ontmoeten”, en dit kan ik volmondig beamen.

Een reading-sessie gaat echter niet enkel om aura- of chakra-reading. Ik stem me af op jouw volledige energie-systeem en ‘lees’ aan de hand van verschillende methodes en intuïtief werk, wat zich op dat moment aan mij ‘toont’.

Het healingsproces achteraf – of nog tijdens de reading – omvat eventueel het opruimen en het in balans brengen van blokkades in je energiesysteem, zodat je energie vrijer stroomt, en je opnieuw een beroep kan doen op je eigen helingsvermogen.

Energie

De kwantumfysica leert ons dat àlles trilling en energie is, zelfs onze gedachten en emoties. Moeilijk te geloven soms, omdat we in de meeste gevallen geen trilling of energie ‘zien’. Zuurstof kunnen  we evenmin waarnemen, en toch weten we dat ze bestaat, dat we ze nodig hebben.

Onze persoonlijke energievelden kunnen echter grondig verstoord of geblokkeerd worden door interne en externe factoren, zelfs zonder dat we er ons van bewust zijn. Om er een paar op te noemen: trauma’s, beperkende overtuigingen, blijvend in een situatie verkeren die niet strookt met onze behoeften, omgevingsstress, voeding, onbestemde angst, enz…

Het Engelse woord ‘dis-ease’ verwoordt volgens mij perfect wat er gebeurt, als onze energiestroom uit balans geraakt: je bent niet meer wie je in essentie bent, je bent niet meer ‘op je gemak’.

Alle chakra’s, auralagen, nadis en meridianen van ons energiesysteem zijn immers verbonden met de fysische organen,  klieren en cellen. Als de energiestroom hiernaar geblokkeerd of onderbroken wordt, kunnen de organen , ons mentale, emotionele en spirituele ‘wel-zijn’ , en uiteindelijk ons hele immuunsysteem hieronder lijden.

Wat kan je verwachten?

Iedere reading en healing is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte of vraag en voor het hoogste goed.

Bij het begin van de sessie is er een verkennend gesprek, daarna stem ik me af op je energie-systeem, verwoord ik wat ik ‘lees’ en volgt er een heling.
Je krijgt tijdens de sessie voortdurend de kans om vragen te stellen, gewaarwordingen te uiten, of zelfs de sessie te onderbreken of stop te zetten.

Naderhand gaan we over tot het feedback-moment en ronden we de sessie af. In de dagen na de behandeling blijf ik uiteraard telefonisch of schriftelijk bereikbaar.

Wat je niet moet verwachten: toekomstvoorspelling, contact met overleden dierbaren, betutteling of strenge vingerwijzingen…

De healing- en readingsessie is  ook mogelijk op afstand. De feedback bezorg ik je dan via mail.

Duur van de sessie: 60 - 90 minuten

Tarief: 55 euro

webdesign by stardekk ×