Nieuwsbrief
Interesse in een geschenkenbon?

Energetische behandeling

Wat houdt een energetische heling in?

Het mag duidelijk zijn dat een energetische behandeling geenszins een doktersbezoek  of een medische behandeling vervangt en enkel deel uitmaakt van complementaire en holistische zorg.

 

 

Een energetische behandeling  richt zich naar je eigen helingsvermogen. Iedereen is immers in staat zichzelf weer ‘heel’ te maken, op fysisch, mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Blokkades in je energie-systeem staan die heelwording vaak in de weg.

Ik ben dus geen ‘genezer’ of geef geen eigen energie weg. Bij een energetische sessie fungeer ik als kanaal voor hoogfrequente helende en transformerende energieën, zoals bv. Shamballa, Mahatma, Violette Vlam, Brilliance, Ilahinoor. Dit gebeurt via mijn handen. Ik stuur de energieën niet ‘gericht’, maar laat de energie bij je binnenkomen, daar waar nodig, voor je hoogste goed.

Een combinatie van de energieën met eventueel inzet van kristallen, een kleur, muziek, een aura-spray en de Spurling LightLife Tools, maken de energetische behandeling compleet.

De behandeling kan naast ‘hands-on’ ook op afstand gebeuren. Dit kan via mail of telefoon aangevraagd worden: monique@oncrystalwings.be of +32 478 27 89 75.

Duur van de behandeling: verkennend gesprek + behandeling + feedback – ca. 1 uur

Tarief: 35 €

webdesign by stardekk ×