Nieuwsbrief
Interesse in een geschenkenbon?

Online betalen

Veilig en praktisch

Bij On Crystal Wings kan je veilig en heel praktisch betalen via overschrijving, bankkaart (Bancontact, Maestro) en kredietkaart (Visa, Master Card).
Op de betaalpagina kiest u het type betaling . U voert uw bank- of kredietkaartgegevens via de beveiligde SSL procedure en samen met Ogone en uw bank- of kredietkaartorganisatie zorgen wij voor een correcte en veilige afhandeling van uw bestelling. Als uw betaling wordt geaccepteerd, wordt uw bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

Wie en wat is Ogone?

Ogone is een beveiligd betaalsysteem dat uw financiële gegevens op een veilige manier verzamelt en ze door geeft aan de bankinstelling die de financiële transactie uitvoert. De veiligheid van online betalingen is voor Ogone een voortdurende zorg. Als marktleider (Payment Service Providers) beschikt Ogone dan ook over alle nodige certificaten en goedkeuringen van de financiële instellingen/banken om gevoelige informatie te behandelen.

Wat is SSL?

Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.

webdesign by stardekk ×